Internationale telefoonnummers

Internationale telefoonnummers

 

Door inzet van Voice over IP (VoIP) is het ook technisch mogelijk om telefoonnummers uit andere landen via Internet op uw telefoon uit te laten komen. Zo bent u beter bereikbaar voor uw buitenlandse klanten of leveranciers. MaxiTEL Telecom werkt samen met buitenlandse operators om ook deze mogelijkheden voor u beschikbaar te maken.
 
Net als in Nederland zijn in andere landen door de overheid afspraken gemaakt over hoe telefoonnummers wel of niet gebruikt mogen worden, zo is het in het ene land makkelijker om een telefoonnummer aan te vragen dan in het andere land.
 
Het internationale telefoonnummer kunt u af laten leveren waar u maar wilt, uw klanten bellen dan naar dit telefoonnummer, maar hebben niet door dat u gewoon in Nederland zit. Hierdoor kunt u het combineren met de overige VoIP diensten van MaxiTEL en genieten van goedkope tarieven en vele mogelijkheden.
 
Voordelen internationaal telefoonnummer:
  • Ook klanten in het buitenland kunnen u bellen voor een lokaal tarief.
  • Volledig geïntegreerd in eigen telefooncentrale
  • Gratis onderling bellen, ook naar collega’s in het buitenland
  • Een vertrouwd aanzien voor uw buitenlandse klanten.
 
MaxiTEL biedt telefoonnummers aan uit meer dan 60 verschillende landen, maar niet in alle landen gelden dezelfde regels voor het aanvragen van een telefoonnummer. Voor een overzicht van de regels en de prijs van het door u gewenste land kunt u contact met ons opnemen.
 
 
Staat het land van uw keuze er niet tussen? Laat het ons dan weten, dan zoeken wij een oplossing.

Meer weten?

Top