CallMeNow

Bel zelf u bezoekers


CallMeNow - Bel zelf uw klanten

CallMeNow is een laagdrempelige dienst om een bezoeker op uw site te veranderen in een potentiële klant. Met een CallMeNow-button kan de bezoeker zijn/haar telefoonnummer invoeren en verbinden wij hem/haar door met een van uw medewerkers.

CallMeNow is gratis! U betaalt alleen gesprekskosten
U kunt een onbeperkt aantal CallMeNow-buttons aanmaken, bijvoorbeeld voor verschillende afdelingen/bedrijven. U betaalt hiervoor geen abonnementskosten, alleen de gemaakte gesprekskosten.


  • Geavanceerde functies

  • Laagdrempelig en kosteloos voor uw klant

  • Voordeliger dan bijvoorbeeld een 0800-servicenummer

  • Volledig aan te passen naar uw huisstijl

  • Beveiligd tegen pestgesprekken: Onze CallMeNow-dienst is op verschillende manieren beveiligd tegen ongewenste bellers. Ons systeem kijkt naar het belgedrag van bellers en zijn het IP-adres en telefoonnummer. Deze beveiliging kunt u zelf strenger zetten via ons online beheerpaneel.

  • Openingstijden: Buiten openingstijden krijgt de beller een bericht te zien dat uw bedrijf op dit moment is gesloten. Het gesprek wordt vervolgens in een wachtrij gezet, zodat de beller automatisch wordt gebeld zodra uw bedrijf weer open is.

  • Wachtrij en interval: Mocht u te veel bellers binnenkrijgen via de CallMeNow-button, dan kunt u in ons beheersysteem aangeven hoeveel bellers u maximaal te woord wil staan per periode (bijvoorbeeld maximaal tien per kwartier, afhankelijk van met hoeveel medewerkers u gesprekken kunt afhandelen). De beller krijgt netjes te zien dat het momenteel iets drukker is en dat het terugbellen iets langer kan duren. Het gesprek wordt vervolgens in de wachtrij gezet.

  • Later laten terugbellen: U kunt uw bezoekers de mogelijkheid geven om later terug te laten bellen. Bijvoorbeeld: uw klant wil over dertig minuten worden teruggebeld en geeft dit aan in de CallMeNow-button, waarna het gesprek automatisch uit de wachtrij verdwijnt. De wachtrij houdt vervolgens rekening met het gesprek dat over dertig minuten gaat plaatsvinden. Na een half uur wordt automatisch gebeld.


Vandaag is het nationale koffie dag, tijd voor een bakkie dus. Zullen wij binnenkort koffie komen drinken om meer o… https://t.co/yDGWLZZrK0

1 oktober 2019 om 12:01

#ThrowBackThursday De TAT-1 (Transatlantic No. 1) werd operationeel op 25 September 1956 (gister 63 jaar geleden).… https://t.co/yRHpqZjLAk

26 september 2019 om 12:01