SoHo Glasvezel

Geschikt voor thuis en kleinere kantoren


SoHo glasvezel

Met een SoHo glasvezel van MaxiTEL heeft u een glasvezel welke geschikt is voor kleinere kantoren en thuisverbindingen. Deze glasvezel is leverbaar in snelheden tot 500Mb download en 500Mb upload. (Onze zakelijke glasvezel is normaal tot 1000Mb per seconden). Helaas is SoHo niet op alle industrieterreinen en huisadressen leverbaar.

Beschijving DSL & SOHO Download Prijslijst ADSL, VDSL & SOHO Download

Innovatief zakendoen, supersnel en alle mogelijkheden voor groei: dát is MaxiTEL Glasvezel. De toekomst is nu.

 • Voordelig en stabiel
 • Lage kosten
 • Inclusief PIN en Alarm over IP
 • Extra VLAN mogelijk

Tarieven

SoHo Snelheid Per maand
50 Mb/s - 50 Mb/s € 40,00
100 Mb/s - 100 Mb/s € 50,00
500 Mb/s - 500 Mb/s Op aanvraag

Doe onze postcode check

Controleer welke mogelijkheden er zijn op uw locatie. Of neem contact met ons op voor een passend aanbod.

 • Postcode

  Postcode
 • Huisnummer

 • Toevoeging

Meer informatie

 • Informatie
 • Specificatie
 • Levering
 • Capaciteit voor groei:
  GLASVEZEL: TOEKOMSTBESTENDIG
  Steeds meer applicaties werken via internet. Deze leggen in toenemende mate beslag op een netwerk. Met MaxiTEL Glasvezel kunt u probleemloos alle diensten combineren. Grote bestanden downloaden, bellen via internet, VPN-connecties leggen met thuiswerkers, PIN-transacties verwerken en camerabeelden live versturen: met MaxiTEL Glasvezel is het mogelijk! MaxiTEL Glasvezel beschikt over meer dan genoeg bandbreedte voor nu en in de toekomst. Daarmee is uw organisatie voorbereid op groei. Zowel van medewerkers en vestigingen als dataverkeer.

 • Uitgebreid aanbod:
  BELLEN, PINNEN, ALARMTRANSMISSIE EN MEER
  Met MaxiTEL Glasvezel kunt u razendsnel internetten en online applicaties raadplegen. Maar er is meer: zo kunt u al uw pintransacties, telefoonverkeer en alarmtransmissies via uw glasvezelverbinding laten verlopen.

 • Online back-up:
  Met MaxiTEL Online Back-up worden al uw computer- en servergegevens veilig, betrouwbaar en gemakkelijk voor u bewaard in één van de beveiligde datacenters van MaxiTEL. Geen gedoe meer met het wisselen van tapes.

 • Pinnen:
  Met MaxiTEL Online U kunt een onbeperkt aantal PIN-terminals moeiteloos aansluiten op de glasvezelverbinding. Het aantal transacties is ongelimiteerd en er zijn geen abonnementskosten of kosten per transactie aan verbonden.

 • Alarmtransmissie / Alarm over IP:
  Uw alarmsysteem kunt u aansluiten op uw glasvezel verbinding. Via directe koppelingen met de alarmcentrales in Nederland wordt uw alarm probleemloos opgevolgd. Hiervoor heeft u geen aparte telefoonlijn meer nodig.

 • Vestigingen en medewerkers koppelen:
  Ieder type verbinding (DSL of glas) kunnen wij probleemloos aansluiten op uw glasvezelverbinding. Hierdoor ontstaat één groot netwerk met alle voordelen van dien. Het maakt niet uit of u meerdere vestigingen aansluit of verschillende medewerkers. Betrouwbaarheid en veiligheid is gegarandeerd. Het koppelen van locaties wordt ook wel VPN (Virtual Private Network) genoemd.

 • Bellen:
  Op een MaxiTEL Glasvezel verbinding kunt u uw huidige telefooncentrale aansluiten. U bespaart dan direct op de verbruikskosten. Ook kunt u kiezen voor een volledige VoIP-oplossing. MaxiTEL biedt professionele en betaalbare telefonie-oplossingen die geschikt zijn voor organisaties van elke grootte.

Glasvezelverbinding

Standaard levert MaxiTEL een glasvezelverbinding die tot 1Gbps (1000Mbps) kan worden gebruikt. Op de glasvezelverbinding levert MaxiTEL diverse bandbreedtes. Door deze techniek kunt u bij MaxiTEL op één verbinding meerdere bandbreedtes bestellen. Bijvoorbeeld 10Mb voor internetgebruik, 4Mb voor VPN en 2Mb voor VoIP.

Doordat de bandbreedtes van elkaar zijn gescheiden (als een snelweg met doorgetrokken streep), is de bandbreedte te allen tijde volledig beschikbaar.


Bandbreedtes

MaxiTEL levert de volgende bandbreedtes:

1 Mb/s – 1 Mb/s80 Mb/s – 80 Mb/s
2 Mb/s – 2 Mb/s100 Mb/s – 100 Mb/s
4 Mb/s – 4 Mb/s200 Mb/s – 200 Mb/s
10 Mb/s – 10 Mb/s300 Mb/s – 300 Mb/s
20 Mb/s – 20 Mb/s500 Mb/s – 500 Mb/s
30 Mb/s – 30 Mb/s800 Mb/s – 800 Mb/s
50 Mb/s – 50 Mb/s1000 Mb/s – 1000 Mb/s

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de bandbreedtes leveren met een standaard of premium kwaliteit (overbooking).


IP-adressen

Standaard levert MaxiTEL bij haar Glasvezeldienst vier IP-adressen. Indien gewenst, kan dit worden verhoogd tot 64 IP-adressen. Een hoger aantal IP-adressen zijn in overleg leverbaar.


Service

Glasvezel heeft standaard een Gold SLA. Dit betekent altijd online en storingen 24×7 kunnen melden.

 • Stap 1: Aanvragen

  Via onze website kunt u een offerte aanvragen. Heeft u vragen, neem dan contact op.

 • Stap 2: Planning

  In de meeste gevallen moet er worden gegraven voor het leveren van een MaxiTEL Glasvezelaansluiting. MaxiTEL werkt met diverse aannemers om dit professioneel uit te voeren. Wij streven ernaar om u binnen vier weken te informeren over de planleverdatum.

 • Stap 3: Planleverdatum

  Onze aannemer zal met de gemeente en andere overheidsinstanties de juiste vergunningen aanvragen. In de meeste gevallen verloopt dit probleemloos. Echter kan in uitzonderlijke gevallen de planleverdatum niet wordt gehaald.

 • Stap 4: Fysieke werkzaamheden/schouwing

  De aannemer maakt met u een afspraak voor het plaatsen van de NTU (Network Termination Unit, het apparaat waarop de glasvezelverbinding is aangesloten). Daarnaast zal de aannemer beginnen met de graafwerkzaamheden voor het plaatsen van buizen en het blazen van de glasvezelbekabeling.

 • Stap 5: Plaatsing NTU

  De NTU wordt geplaatst en de verbinding wordt getest. Wanneer de verbinding functioneert volgens de specificaties, wordt deze bevestigd en definitief opgeleverd.

 • Voltooid!

  De glasvezelverbinding staat tot uw beschikking.

Vandaag is het nationale koffie dag, tijd voor een bakkie dus. Zullen wij binnenkort koffie komen drinken om meer o… https://t.co/yDGWLZZrK0

1 oktober 2019 om 12:01

#ThrowBackThursday De TAT-1 (Transatlantic No. 1) werd operationeel op 25 September 1956 (gister 63 jaar geleden).… https://t.co/yRHpqZjLAk

26 september 2019 om 12:01