Over MaxiTEL

Meer gemak voor minder kosten

Grote kans dat uw bedrijf te veel betaalt voor telecom en internet. En wat leveren die hoge rekeningen u eigenlijk op? Dagenlange wachttijden voor de levering van nieuwe producten, stroperige callcenters en onpersoonlijke service.

Herkenbaar? Dan is het tijd voor MaxiTEL Telecom.

Bij MaxiTEL zijn we ervan overtuigd dat telecom en internet niet alleen voordeliger kunnen, maar ook beter.

Al meer dan tien jaar stelt MaxiTEL bedrijven in staat fors te besparen op de telecom- en internetkosten en tegelijkertijd te profiteren van snelle, persoonlijke en betrouwbare service.

Diensten

MaxiTEL levert onder meer Voice over IP, ISDN over ethernet, mobiele telefonie, servicenummers, fax, bulk SMS, M2M, glasvezelverbindingen en connectivity-oplossingen voor de zakelijke markt.

Omdat elke klant uniek is, komt one size fits all niet in ons woordenboek voor. MaxiTEL biedt op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke situatie.

Een gerust gevoel

Meedenken en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Bij MaxiTEL bent u verzekerd van direct persoonlijk contact en waar mogelijk leveren wij de door u gewenste diensten nog dezelfde dag voor u op. Meer gemak voor minder prijs; dát is MaxiTEL.

Wij zijn ook benieuwd naar u. Belt u ons nu of over een kwartier?

ISO Certificeringen

MaxiTEL is actief bezig haar dienstverlening en beveiling te verbeteren en te monitoren. Om dit te realiseren laten wij onze organisatie toesten volgens verschillende ISO normen. Dit doen wij voor kwaliteit (ISO9001) en informatiebeveiling (ISO27001)

Lees meer over onze ISO Certificeringen

Onze missie

Door de klant centraal te stellen en deze te voorzien van alle gemakken op gebied van telecom en internet willen wij samen met u groeien. Ons product continue te verbeteren en verder te ontwikkelen samen met de klant.


Lees meer over onze missie

Waarom kiezen steeds meer bedrijven voor de innovatieve diensten van MaxiTEL Telecom?

Pro-atief en betrouwbaar

Pro-actief: 24×7 úw betrouwbare
telecomprovider

Persoonlijk

Persoonlijk
betrokken

Experts

Onderscheidende expertise en
specialisme op elk vakgebied

Zakelijk internet

Razendsnelle en veilige verbindingen
via eigen hoogwaardige netwerk

Toekomstbestendig

Toekomstbestendige telecom-en
internetoplossingen

Focus

100 procent gefocust op
uw behoeften

Meer weten?

Top