Wholesale diensten

Wordt partner van MaxiTEL en biedt toekomstvaste oplossingen aan uw klanten

Eigen whitelabel marktbenadering

Eigen klanten met eigen merk en eigen marktbenadering. MaxiTEL is een enabler voor uw eigen telecomdiensten en levert alle wholesale diensten whitelabel. Door onze producten, maar vooral kennis te gebruiken kunt u uw klant voorzien van toekomstvaste telecom producten.

Transparant platform

MaxiTEL levert een transparant en stabiel platform aan haar resellers en partners. Hierbij krijgt de reseller de mogelijkheid om rechtstreeks diensten aan te vragen of configuraties aan te passen van de eindklant. De partner opereert onder haar eigen label en merk of brengt de klanten op provisiebasis onder bij MaxiTEL.

 • Alle diensten worden whitelabel geleverd
 • Krachtig portal en API
 • Bepaal eigen producten en diensten
 • Maak gebruik van de MaxiTEL kennis
 • One-stop-shop op gebied van telecom

Voordelen wholesale bij MaxiTEL

Eigen label Eigen prijzen
en eigen whitelabel
Beste dienstverlening Optimale dienstverlening
tegen lagere kosten
Geen investering Geen investering
in eigen netwerk
Bewezen techniek Gebruik van bewezen technologie
Zelf uw klanten bedienen Zelfstandig uw klanten bedienen
Totaalleveranicer Totaalleverancier
van telecomproducten
Inzicht Krijg inzicht
in alle (technische) details
Whitelabel portal Eigen omgeving
met whitelabel portal

Gebruiksvriendelijk en snel van start

Door gebruik te maken van alle MaxiTEL Wholesale tools, kunt u snel aan de start. Wij helpen u met het vergaren van kennis door middel van trainingen en digitaal delen van kennis. Alle diensten zijn in te kopen, dat wil zeggen dat u onze VoIP dienst met belminuten kunt inkopen, maar ook alle mobiele diensten, verbindingen en connectiviteit producten.

Voor klein en groot

MaxiTEL levert aan diverse bedrijven wholesale telecomdiensten, dit kan van klein tot groot zijn. Het is mogelijk om alleen bepaalde componenten bij ons af te nemen, bijvoorbeeld alleen belminuten of connectiviteit.

Door middel van onze geavanceerde API koppelingen kunt u alles in uw eigen portal bouwen, maar u kunt ook ons standaard whitelabel. Uiteraard is het altijd mogelijk klanten uw eigen huisstijl te laten zien, u bepaalt zelf welke zaken klanten wel en niet te zien krijgen.

Welke diensten kunt u wholesale inkopen

 • Hosted VoIP en belminuten
 • Mobiele telefonie en Vast mobiel integratie (VaMo)
 • Mobiele data only en 4G backup
 • Mobiele private APN
 • M2M en IoT diensten
 • Bellen en koppelen met Microsoft Teams
 • Servicenummers, fax diensten en SMS gateways
 • Verbindingen via KPN WBA (ADSL, VDSL, FTTH)
 • Glasvezel via lokale glasvezelinitiatieven
 • Glasvezel via Ziggo, KPN, Tele2, Colt, Eurofiber
 • Connectiviteitsdiensten zoals MPLS, IP transit
 • Toegang tot fysieke glasvezels en waves tussen datacenters
 • Hardware met whitelabel dropshipping
Wholesale portal

Tooling

Via ons online portal en API heeft u 24 uur per dag, zeven dagen per week uw controle over uw wholesale diensten. Naast portal en API biedt MaxiTEL nog andere tooling aan.

 • Beheer portal
 • Whitelabel portal voor uw eindklant
 • 24/7 nummerporteren en nieuwe nummer aanvragen
 • IS/RA punten voor KPN WBA
 • Inzage en beheer datasessies verbindingen
 • Inzage en beheer van mobiele sessies
 • Inzage verbruik en facturatie
 • Genereer facturatie voor uw eindklanten

VoIP reseller worden

Ga de concurrentie aan op de markt, biedt vaste telefonie aan, geen concurrent is te groot. U kunt de vaste telefonie bouwstenen allemaal gebruiken of juist een paar.

Hosted telefonie

Met de optie VoIP onder eigen label koopt u producten centraal in bij MaxiTEL en kunt deze aan u klanten doorverkopen. U kunt hierbij zelf pakketten samenstellen en ook de verkoopprijs bepalen. U krijgt toegang tot het MaxiTEL VoIP-platform, waar u zelf klanten kunt aanmaken en beheren. U profiteert daarmee van de stabiliteit en kwaliteit van ons VoIP-platform en hoeft niet te investeren in een eigen VoIP-centrale. Klanten kunt u aansluiten als Hosted VoIP-oplossing of, indien zij een eigen centrale hebben, voorzien van een VoIP Trunk Account.Hosted PBX

Hosted PBX is het aanbieden van een complete telefooncentrale op afstand, waarbij de eindgebruiker geen eigen centrale (PBX) meer hoeft aan te schaffen en te onderhouden. Omdat VoIP (in tegenstelling tot ISDN) geen beperking heeft op het aantal simultaan te voeren gesprekken, kan op deze wijze uiterst eenvoudig en kosten efficiënt een nieuwe oplossing worden geïmplementeerd. De Hosted PBX oplossing leent zich prima voor alle type bedrijven. Veel functionaliteiten zoals belgroepen, wachtrijen en voice-response menu’s zijn mogelijk, evenals voicemail, doorverbinden en call forwarding.SIP trunking

In veel gevallen bezit de opdrachtgever reeds een geschikte telefooncentrale (PBX) welke door de opdrachtgever zelf, of door een VAR/System Integrator wordt onderhouden. In dit geval levert MaxiTEL puur de connectiviteit met het telefonie-netwerk, al dan niet in combinatie met Nederlandse geografische-, nomadische- of servicenummers (0900/0800/088) dan wel nummers uit diverse andere landen.


Afnemen belminuten

Voor andere VoIP-providers is het interessant VoIP-belminuten af te nemen bij MaxiTEL. Doordat MaxiTEL met zijn netwerk in diverse landen rechtstreeks aflevert en afneemt bij lokale telecomproviders, is de kwaliteit van onze verbindingen uitstekend.Maak gebruik van ons platform

U heeft geen eigen VoIP-centrales of u wilt dit uitbesteden: MaxiTEL levert een white-label reseller VoIP-platform.Telefoonnummers

MaxiTEL kan alle nummers leveren in Nederland: van Netnummers tot Servicenummers (0800/0900) en Bedrijfsnummers (088).

Netnummers
Een netnummer (in Nederland) of zonenummer (in België) maakt deel uit van een nationaal telefoonnummer. Vroeger sprak men in Nederland van kengetal, wat in de volksmond nog steeds wordt gehoord.

Netnummers zijn ingevoerd toen automatisch interlokaal telefoneren mogelijk werd. Tot die tijd was de tussenkomst van een telefoniste nodig en kon men volstaan met het noemen van de plaatsnaam.

Bedrijfsnummers (088)
Een bedrijfsnummer (ofwel 088-nummer) is in Nederland een telefoonnummer van een bedrijf, dat niet gebonden is aan een bepaald netnummer. Een 088-nummer maakt het mogelijk om hetzelfde netnummer te gebruiken voor verschillende locaties in het land. Het is daarmee niet nodig om de geografische aanduiding in het telefoonnummer (010, 020, 070, enzovoort) te gebruiken.

Bedrijfsnummers worden uitgegeven per nummerblok van 100, 1.000, 10.000 of 100.000 stuks. Bedrijfsnummers worden vaak gebruikt in combinatie met VoIP.

Buitenlandse nummers
Door inzet van Voice over IP is het technisch mogelijk om telefoonnummers uit andere landen via internet op uw telefoon uit te laten komen. Zo bent u beter bereikbaar voor uw buitenlandse klanten of leveranciers. MaxiTEL werkt samen met buitenlandse operators om ook deze mogelijkheden ook voor u beschikbaar te maken.

Net als in Nederland zijn in andere landen vaak ook door de overheid afspraken gemaakt over hoe telefoonnummers wel of niet gebruikt mogen worden. In sommige gevallen betekent dit een inperking van de technische mogelijkheden.

MaxiTEL kan deze dienst bieden voor onder meer: Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Verenigde Staten, Zwitserland. Informeer naar de beschikbaarheid bij een van onze medewerkers.

Wholesale webshop

Hardware via webshop

Via portal en API beschikbaar: Onze webshop met VoIP hardware, modems, routers, switches en headsets.

Automatisch configuratie van toestel

Kies bij bestelling voor configuratie optie en het toestel kan direct uit de doos worden gebruikt door onze auto-provisioning.

Dropshipping

Wij verzenden uw zending in een grijze doos zonder verwijzingen naar MaxiTEL, op deze manier kunt u de zending direct bij uw klant laten bezorgen. Bestellingen worden dezelfde dag verzonden, zodat u de hardware de volgende dag in huis heeft.

 • Automatische configuratie
 • Dropshipping
 • Dezelfde dag verstuurd
 • Whitelabel verzonden

Mobiele reseller worden

Beidt mobiele producten aan uw klanten. Dit kan traditioneel mobiele telefonie zijn, maar ook een vast-mobiel integratie met uw telefooncentrale of een Internet of Things oplossing.

Eigen netwerk

MaxiTEL is als MVNO (Mobile Virtual Network Operator) actief op de mobiele netwerk. Wij maken gebruik van een eigen netwerk en kunnen daarmee u flexibel voorzien van het mobiele product.Mobiele telefonie

Biedt u klant een standaard mobiel abonnement aan of gebruik onze losse componenten om uw eigen propositie in de markt te zetten. U kunt zelf bepalen met welke bundels en functionaliteit.Vast mobiel integratie (VaMo)

De mobiele simkaart kan gemakkelijk worden gekoppeld met de vaste telefonie binnen het platform en heeft daarmee mogelijkheid tot intern doorverbinden, BLF, bellen vanuit zakelijk nummer etc. Ook kan de simkaart zich registreren op een externe telefooncentrale. Zo kunt u een VaMo product met ons bouwen zonder hiervoor ook vast te zitten aan ons Hosted VoIP platform. U heeft zelf de regie.

Data only

Naast een volledig product met bellen, gebeld worden, sms'en en data is het ook mogelijk om een abonnement aan te bieden met alleen maar data. U kunt deze data uiteraard via een Private APN op uw eigen netwerk afhandelen.

M2M en Internet of Things

Ons M2M product is een niet gestuurde simkaart, welke dus actief kan zijn op meerdere mobiele netwerken. Deze simkaart kan ook weer door middel van een Private APN naar uw netwerk worden afgeleverd, of laat ons het dataverkeer afhandelen. Ook bij M2M bepaalt u zelf welke bundels (of juist geen bundels) u wilt aanbieden aan uw eindklant.

Private APN

Met een Private APN heeft u de mogelijkheid het dataverkeer van de simkaarten af te handelen. U heeft hiermee ook invloed op het uitgeven van IP adressen. Afgifte van dataverkeer gaat vervolgens via een IPsec-VPN tunnel of een directe datacenter-patch.

4G backup

Speciale propositie welke lage abonnementskosten per maand heeft en u alleen betaalt per blok van 50, 100 of 200Gb en ook het dataverkeer niet gelimiteerd wordt. In combinatie met een BGP connectie kunt u de 4G backup inzetten voor automatische overschakeling met behoud van IP-adres.

Internet reseller worden

Door middel van connectiviteit kunt u de verbinding naar uw eindklant leggen. Onze connectiviteitsproducten zijn breed inzetbaar, bijvoorbeeld ook uw voor eigen netwerk.

IP-VPN MPLS

Met MPLS IP-VPN kunt u een veilig afgeschermd netwerk aanleggen voor u en uw eindklant. Zo koppelt u met gemak tussen meerdere verbindingen op eindlocaties en datacenters. Desgewenst kan het internet door een IP-VPN circuit naar uw eigen firewall lopen, zo heeft u een veilige communicatiestroom.KPN WBA

Via het WBA netwerk heeft u toegang tot het koperen netwerk binnen Nederland en daarmee tot diensten als ADSL en VDSL en wordt hiermee een ADSL reseller en VDSL reseller. Ook binnen het WBA portfolio vallen glasvezel van Reggefiber, via deze FTTH (Fiber-To-The-Home) kunt u een verbinding leveren tot 1000Mbit/s. U kunt vervolgens zelf diensten hierop activeren zoals IPTV, VoIP en Internet.Zakelijke glasvezels

Door middel van connectiviteit kunt u de verbinding naar uw eindklant leggen. Onze connectiviteitsproducten zijn breed inzetbaar, bijvoorbeeld ook uw voor eigen netwerk.

Redundante verbinding

Door middel van BGP kan er een redundante verbinding worden gelegd bij uw klant. Dit kan bestaan uit tweetal fibers of een combinatie van glasvezel en een koperen verbinding. Uiteraard kan er ook altijd een 4G backup worden ingezet, afhankelijk of dat voldoet aan de wens van de (eind)klant.

Interconnectie

Optioneel kunnen wij via een datacenter naar keus een verbinding leggen naar uw netwerk. Hierover kunnen wij de connectiviteit diensten bij u afleveren, maar ook de verbindingen die eventueel nodig zijn voor telefonie.

IP transit en eigen IP adressen

Heeft u beschikking tot eigen IP-adressen, dan kan MaxiTEL op basis van BGP, IP-transit leveren. Desgewenst kunnen wij u helpen en begeleiden met het beheer van IP-adressen en AS-nummers

Glasvezels en waves

Met WDM kunt u gebruik maken van ons glasvezelnetwerk in Nederland. Hiermee kunnen wij u voorzien van een managed glasvezel maar ook van waves op bestaande trajecten. Desgewenst beheren wij ook de apparatuur voor het belichten of leveren u juist een darkfiber.

Kwaliteit

Kwaliteit en beschikbaarheid

Redundant netwerk
Om de garantie te kunnen bieden dat ons telefonienetwerk altijd en overal beschikbaar is, maken wij gebruik van meerdere locaties. Deze locaties zijn fysiek gescheiden om in geval van grote calamiteiten, zoals brand in het datacenter, ten allen tijde de diensten te kunnen blijven leveren.

In beide locaties staat onze apparatuur dubbel uitgevoerd, zodat we over het hele netwerk vier dezelfde configuraties hebben staan. In geval van uitval is er op de locatie altijd nog een back-up, en in het ergste geval kan zelfs deze back-up uitvallen, zonder enig effect op onze dienstverlening.

Onderhoud

Wij zijn een zakelijke dienstverlener en maken daarom gebruik van alleen de beste verbindingen. Bezuinigen op onze apparatuur en verbindingen doen wij principieel niet. Onze tarieven kunnen daarom soms iets hoger zijn dan van prijsvechters, maar wij winnen het altijd op onze kwaliteit.

VoIP moet niet per se goedkoper zijn, maar een verbetering van uw telefonie. Wij ondersteunen daarom ook high quality codecs, waarmee het lijkt alsof uw gesprekspartner naast u staat.

Voorbeeld diensten

Zakelijke VoIP

Zakelijke telefonie

Hosted VoIP via ons whitelabel portal of uw eigen PBX. Ook als losse componenten af te nemen.

 • Flexibel op en af te schalen
 • Whitelabel portal voor uw klant
Lees hier meer over onze Zakelijke VoIP
VastMobiel MobileOnCloud

Mobiele telefonie

Zelf mobiele bundels bepalen en welke producten u wilt inzetten.

 • Vast-mobiel integratie mogelijk (VaMo)
 • Makkelijk koppelen met vaste telefonie
Lees hier meer over MobileOnCloud
WBA koper

KPN WBA koper

Lever via koper tot 200Mbit verbindingen naar uw klant

 • Tot 200MBit via koper
Lees hier meer over ADSL verbindingen Lees hier meer over VDSL verbindingen
WBA Reggefiber

KPN WBA FTTH

Via het Reggefiber netwerk, verbindingen Fiber-to-the-home

 • Maximale snelheid 1000Mbit/s
 • Snel leverbaar
Lees hier meer over SoHo glasvezel
Glasvezel

Glasvezel

Als er behoefte is aan hogere bandbreedte voor uw zakelijke klant

 • Op veel plekken leverbaar
Lees hier meer over Zakelijke glasvezel Lees hier meer over Lokale glasvezel
M2M IoT SIM

M2M IoT

Lever u diensten altijd het sterkste netwerk met een non-steering iot simkaart

 • Altijd het sterkste netwerk (non-steering)
 • Laatste techniek beschikbaar
Lees hier meer over M2M en IoT diensten
4G Backup

4G backup

Zorg dat uw klant altijd online is, met behoud van het IP-adres (met BGP)

 • Behoud van vast IP adres
 • Alleen betalen bij verbruik
Lees hier meer over 4G Backup
MPLS techniek

MPLS verbinding

Verbindt meerdere verbindingen met elkaar en creeër een afgeschermd netwerk.

 • Gescheiden veilig netwerk
 • Geschikt voor meerdere verbindingstype
Lees hier meer over MPLS techniek
Darkfiber en fiber waves

Darkfiber en waves

Koppeling via darkfiber of waves tussen datacenter en gebouwen. Onbelicht (darkfiber) of managed.

 • Tussen gebouwen of datacenters
Lees hier meer over onze managed fibers Lees hier meer over onze wavelengths
IP Transit

IP transit

Verbind uw AS nummer met ons netwerk en wissel verkeer uit naar het internet.

 • Eigen IP-adressen en AS-nummer
 • Breidt uw netwerk uit
Lees hier meer over IP Transit
CRM integraties

CRM integratie

Wij ontwikkelen steeds meer CRM koppelingen welke ook voor wholesale beschikbaar zijn

 • Whitelabel beschikbaar
 • Makkelijk voor uw eindklant
Lees hier meer over onze CRM integraties
Salesforce integratie

Salesforce integratie

Salesforce software is veel gebruikte CRM pakket en is beschikbaar voor koppeling

 • Koppeling voor uw eindklant
 • Volledige integratie
Lees hier meer over onze Salesforce integratie
Teams integratie

Teams integratie

Koppel de telefonie van uw klant aan Microsoft Teams

 • Direct Routing
 • Behoud van PBX functies
Lees hier meer over Microsoft Teams

Meer weten?

Top