Zakelijke glasvezel

De drager van de toekomst met hoge beschikbaarheid

Glasvezel is de drager van de toekomst

Met MaxiTEL Zakelijk Glasvezel haalt u een infrastructuur in huis waarmee u jaren vooruit kunt. Glasvezel is leverbaar in snelheden van 10Mb tot 1000Mb per seconde – ruim tien keer zo snel als een zakelijke ADSL/VDSL of zelfs 10Gbit/s. Investeren in een nieuwe verbinding is niet nodig. Redenen genoeg om nú over te stappen. Profiteer van toekomstbestendig internet!

Innovatief zakendoen, supersnel en alle mogelijkheden voor groei: dát is MaxiTEL Glasvezel. De toekomst is nu.

 • Voordelig en stabiel
 • Inclusief PIN en Alarm over IP
 • Meerdere VLAN’s mogelijk
 • Keuze tussen Lite en Premium VLAN’s
 • Altijd online met gratis 4G backup

Wat is er mogelijk op uw adres?

Controleer welke mogelijkheden er zijn op uw locatie. Of neem contact met ons op voor een passend aanbod.

Vrijwel overal beschikbaar

Omdat MaxiTEL kan leveren op verschillende glasvezel netwerkbeheerders is het dekkingsgebied in Nederland enorm. Grote kans dus dat uw pand al in de buurt ligt van een supersnelle glasvezel verbinding.

Neem met ons contact op voor de beschikbaarheid op uw adres, ook als de postcodecheck geen resultaten geeft.

VoIP en internet gescheiden

Als u aan het telefoneren bent, wilt natuurlijk geen haperingen door het internetgebruik. Met zakelijke glasvezel is het mogelijk om meerdere gescheiden circuits af te nemen op één glasvezel. Zo kunt u bijvoorbeeld een los VLAN (circuit) afnemen voor uw internet, geschieden van het VLAN voor uw telefoonverkeer. Zo kan het elkaar nooit in de weg zitten.

Verzamelpanden

Bij een verzamelpand wilt u al uw huurders kunnen voorzien van internet. Middels een zakelijke glasvezel is het mogelijk iedereen een eigen internet verbinding te geven compleet gescheiden van de andere huurders. Door gezamelijk de kosten te delen kunnen alle huurders besparen op hun internetkosten.

Neem met ons contact op voor een passende oplossing

Gratis 4G redundantie

Gratis 4G redundantie

Bij al onze zakelijke glasvezels leveren we tijdelijk een gratis 4G backup oplossing mét BGP functionaliteit. Met de BGP functionaliteit behoud u uw huidige externe IP adres als uw zakelijke glasvezel verbinding toch onverhoopt een storing heeft. Denk bijvoorbeeld aan schade door graafwerkzaamheden.

Lees meer over onze 4G backup oplossing

Offerte en prijzen glasvezel

MaxiTEL Glasvezel wordt geleverd op diverse infrastructuren in Nederland. Wij maken gebruik van de netwerken van KPN, Tele2, Colt, Eurofiber, Unet, Ziggo, UPC, E-fiber en meer. Per leverancier van het glasvezelnetwerk zijn verschillende tarieven van toepassing. Uiteraard adviseren wij u graag over de keuze van de juiste glasvezel-leverancier. Neem contact met ons op voor een passend aanbod.

Gebruik glasvezel voor uw cloudapplicaties

Steeds meer applicaties werken via internet. Deze leggen in toenemende mate beslag op een netwerk. Met MaxiTEL Glasvezel kunt u probleemloos alle diensten combineren. Grote bestanden downloaden, bellen via internet, VPN-connecties leggen met thuiswerkers, PIN-transacties verwerken en camerabeelden live versturen: met MaxiTEL Glasvezel is het mogelijk! MaxiTEL Glasvezel beschikt over meer dan genoeg bandbreedte voor nu en in de toekomst. Daarmee is uw organisatie voorbereid op groei. Zowel van medewerkers en vestigingen als dataverkeer.

Waarom een zakelijke verbinding?

Beschikbaarheid

Waarom?

Zakelijke verbindingen zijn vaak duurder dan consumenten of SoHo verbiningen. Dit komt door hogere beschikbaarheid van bandbreedte en garanties daarop.

 • Gegarandeerde bandbreedte
 • Geschikt voor veel gebruikers
 • Non-overbooked dataverkeer
 • Verkeer te scheiden via VLANs
Voor wie?

Voor wie geschikt?

Vanwege de hoge beschikbaarheid en mogelijkheden is een zakelijke glasvezel geschikt voor kantoren vanaf tien tot honderden of zelfs duizenden medewerkers.

 • Veel gelijktijdige gebruikers
 • Scheiden van verschillende diensten over VLANs
 • Koppelen van vestigingen aan hoofdkantoor
 • Hoge bandbreedte nodig is
Waarom MaxiTEL?

Waarom MaxiTEL?

Door een persoonlijke benadering geven wij u het juiste advies voor het aansluiten van uw zakelijke glasvezel.

 • Altijd ondersteuining, 24/7 support
 • Uw vaste contactpersoon
 • Persoon en betrokken
 • Wijzigingen en levering snel geregeld

Beschikbaarheid glasvezel

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Levering over diverse infrastructuur

 • MaxiTEL gebruikt diverse infrastructuur partners
 • Prijs afhankelijk van ligging van bestaande glasvezel
 • Wij vergelijken altijd meerdere opties
Overboeking

Overboeking

Bestaat overboeking nog?

 • Premium VLAN's hebben voorrang
 • Voldoende bandbreedte beschikbaar om geen overboeking te hebben
Ondersteuning

Ondersteuning

Altijd online en beschikbaar

 • Standaard voorzien van SLA met uptime garantie
 • 24/7 ondersteuning en storingsdienst
 • 4G backup zodat u altijd online bent

Informatie over gebruik van uw glasvezel

Koppelen

Uitgebreid aanbod

De zakelijke glasvezel kan ingezet worden voor het koppelen van meerdere diensten. Zo kunt u razendsnel internetten en heeft u toegang tot uw cloud applicaties. Door de veelzijdigheid kunt u de verbinding ook gebruiken voor het koppelen van vestigingen of het voor het bellen.

Altijd online

Altijd online met 4G backup

Door een standaard 4G backup verbinding is de glasvezel altijd beschikbaar. Mocht de fysieke glasvezel uitvallen, schakelt de router over naar een 4G verbinding. U heeft dan weliswaar minder bandbreedte, maar heeft nog wel beschikking tot internet.

Pinnen

Pinnen

Net als alle andere internet diensten is de zakelijke glasvezel standaard geschikt voor het pinnen over IP. U kunt een onbeperkt aantal pinapparaten koppelen aan deze glasvezel. Er zijn geen extra abonnementskosten nodig en u betaalt niets extra per transactie. Het pinapparaat moet wel geschikt zijn voor koppeling naar een IP-netwerk.

Alarm

Alarm

Met een alarmsysteem welke geschikt is voor een koppeling op IP kunt u over de glasvezel een verbinding maken naar uw alarmcentrale. Via een directe koppeling wordt uw alarm probleemloos opgevolgd. In combinatie met een M2M simkaart heeft u ook een backup voor als de glasvezel even niet beschikbaar is.

MPLS

Vestigingen en medewerkers koppelen

Ook uw medewerkers kunnen een VPN (Virtual Private Network) verbinding opzetten naar uw glasvezelverbinding. Hierdoor kunnen zij, alsof ze op kantoor zitten, verbinding maken met uw (online) applicaties. Ook kunnen via MPLS of IP-VPN verbindingen worden gelegd naar uw vestigingen, hier hoeft niet een glasvezel te liggen maar kan ook via andere verbindingstechnieken worden gekoppeld.

Zakelijk bellen

Zakelijk bellen

Klaliteit is gewaarborgd door te bellen via een los kanaal op uw glasvezel. U kunt gemakkelijk en voordelig bellen via onze zakelijke VoIP oplossing. Dit hoeft niet per se de VoIP oplossing van MaxiTEL te zijn, er zijn ook koppelingen naar andere telecomproviders mogelijk.

Toekomstbestendig

Toekomstbestendig

Glasvezel is een techniek waarvan de beschikbare bandbreedte en daarmee de mogelijkheden meegroeit. Mochten er in de toekomst nieuwe glasvezeltechnieken ontstaan is het niet nodig om de fysieke glasvezel te vervangen. Ook binnen de huidige techniek kunt gemakkelijk groeien als er behoefte ontstaat in meer bandbreedte.

Extra IP adressen

IP-adressen

Standaard levert MaxiTEL een aantal vaste IP adressen op de zakelijke glasvezel. Mocht er behoefte ontstaan voor meer IP adressen dan is dit mogelijk, bijvoorbeeld als u een bepaalde applicatie online wilt kunnen benaderen vanaf het internet.

Combineer uw zakelijke glasvezel met meerdere diensten

Zakelijke VoIP

Zakelijke telefonie

Behoud van kwaliteit door uw zakelijke glasvezel te verbinden met een los kanaal naar onze zakelijke telefonie.

 • Eigen centrale of onze hosted dienst
 • Perfecte kwaliteit door losse VLAN
 • Kostenbesparend
Lees hier meer over onze Zakelijke VoIP
4G Backup

4G backup

Cloud applicaties zijn cruciaal geworden, met 4G backup schakelt de vaste verbinding automatisch over naar een mobiel netwerk.

 • Automatisch overschakelen
 • Behoud van vast IP adres
 • Alleen betalen bij verbruik
Lees hier meer over 4G Backup
MPLS techniek

MPLS verbinding

Met een afgeschermd netwerk verbinding worden de vestigingen aan elkaar verbonden. Met MPLS techniek is een veilige communicatie mogelijk.

 • Afgeschermd eigen netwerk
 • Gescheiden veilig netwerk
 • Geschikt voor meerdere verbindingstype
Lees hier meer over MPLS techniek

Meer weten?

Top