Vaste telefonie

Meer mogelijkheden én besparen op belkosten

Zakelijke VoIP

Meer mogelijkheden én besparen op uw belkosten en zakelijk abonnement? Kies dan voor VoIP. Deze technologie, waarmee via internet kan worden gebeld, biedt diverse voordelen ten opzichte van conventioneel telefoneren. Zo zijn de mogelijkheden vele malen groter en wordt flink bespaard op reguliere belkosten.

Ook de tarieven voor bellen met buitenlandse nummers zijn drastisch lager met zakelijke VoIP. Een nieuwe infrastructuur is niet nodig: het VoIP-netwerk kan via uw bestaande verbindingen worden aangelegd.

Folder Zakelijke VoIP Download Prijslijst Zakelijke VoIP Download

Koppel gemakkelijk met uw applicatie

Onze telefonie diensten zijn makkelijk te integreren met uw CRM via onze integraties (CTI), Centrale telefoonboeken, webhooks en API's

Gebruik ons platform om te verbinden via:


Tevens kunt onze diensten integreren met uw CRM via onze integraties (CTI), Centrale telefoonboeken, webhooks en API's

Voordelen zakelijk telefonie:

  • Lage gesprekskosten

  • Geen investering in eigen telefooncentrale

  • Lage abonnementskosten

  • Flexibiliteit in functionaliteit

  • Onbeperkt aantal lijnen

  • Plaats-onafhankelijk; uw nummer is ook thuis of onderweg bruikbaar

  • Gratis bellen tussen vestigingen

  • Overal toegang tot uw telefooncentrale

Lagere kosten

Onze gesprekskosten zijn niet alleen vele malen lager dan die van reguliere telefoonaanbieders; u bent bij MaxiTEL ook voordeliger uit dan bij andere VoIP-aanbieders.

Door te bellen met VoIP kunt u flink besparen, omdat u geen telefooncentrale meer nodig hebt en bovendien profiteert van lagere abonnementskosten dan bij vaste telefonie. Gesprekstarieven in Nederland zijn tot 60 procent lager en internationaal tot wel 85 procent!

Uw infrastructuur behouden? Geen probleem!

Het kan zijn dat u het een stap te ver vindt om afstand te doen van uw huidige telefooncentrale en/of infrastructuur. Misschien heeft u net een nieuwe telefooncentrale aangeschaft of voldoet uw huidige systeem nog aan alle eisen.

Dat is geen probleem. Via onze VoIP-gateway kunt u ook gebruikmaken van onze diensten en besparen op uw kosten. Wij adviseren u graag over de specifieke mogelijkheden voor uw situatie. Klik hier voor meer informatie.

Probeer het gratis

Wij overtuigen u graag van onze dienstverlening en nodigen u uit om onze dienst veertien dagen geheel vrijblijvend uit te proberen. U krijgt van ons een tijdelijk telefoonnummer waarmee u kunt bellen en gebeld kunt worden.

Hosted VoIP of Trunk?

Bij Hosted VoIP maakt u gebruik van onze telefooncentrale. U heeft de beschikking over alle functies van deze centrale en bent niet belast met het onderhoud ervan. Wij nemen u dit werk uit handen. Bij deze dienst betaalt u per gebruiker.


Vandaag is het nationale koffie dag, tijd voor een bakkie dus. Zullen wij binnenkort koffie komen drinken om meer o… https://t.co/yDGWLZZrK0

1 oktober 2019 om 12:01

#ThrowBackThursday De TAT-1 (Transatlantic No. 1) werd operationeel op 25 September 1956 (gister 63 jaar geleden).… https://t.co/yRHpqZjLAk

26 september 2019 om 12:01