Gebruik binnen de MTSip VoIP App

Wanneer uw VoIP account aangemaakt is, kan hij via deze handleiding ingesteld worden op onze App.

Hoofdpagina

MTSip
Door links bovenin op MTSip te klikken kunt u de Niet Storen functie activeren.

Linker bel knop
Met deze knop kunt u uitbellen via uw 3/4G verbinding of uw WiFi.

Rechter GSM knop
Met deze knop kunt u uitbellen via het GSM netwerk zoals u normaal gesproken ook met uw 06 nummer zou uitbellen. Voordeel hiervan is dat u niet afhankelijk bent van een goede 3/4G dekking. Middels het 06 nummer wat u eerder in de portal heeft ingevoerd, weten de systemen welk vast nummer er mee naar buiten gestuurd dient te worden.

Favorieten
Links onder vind u de pagina favorieten. Hier kunt uw favorieten contact personen in zetten.

Recent

Contacten
Hier vind u al uw contacten. U kunt overigens ook uw eigen contacten lijst gebruiken van uw telefoon. Zodra u langer of harder (hangt af van het type telefoon) klikt, dan krijgt u ook de optie om via MTSIP te bellen.

Info
Deze pagina word op het moment nog niet gebruikt.

Rechter GSM knop
Met deze knop kunt u uitbellen via het GSM netwerk zoals u normaal gesproken ook met uw 06 nummer zou uitbellen. Voordeel hiervan is dat u niet afhankelijk bent van een goede 3/4G dekking. Middels het 06 nummer wat u eerder in de portal heeft ingevoerd, weten de systemen welk vast nummer er mee naar buiten gestuurd dient te worden.