Algemeen

API

Via onze (rest) API kunt u gemakkelijk koppelen met ons platform. Via de API zijn alle instellingen te beheren en u kunt geautomatiseerd informatie uitwisselen.

Overzicht API functies
Een overzicht van alle API functies is te vinden op ons klantenportal (portal.maxitel.nl). Wilt u vooraf even kijken welke API functies wij hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend een account aanmaken op https://portal.maxitel.nl/register.php .