Aanvragen en installeren MTSip VoIP App

Aanvragen mobiele MTSip VoIP App

Op deze pagina vind u een stappen plan om een VoIP account aan te vragen voor het gebruik met onze VoIP App. Om hiervan gebruik te maken dient u wel al een vPBX bij ons af te nemen.

Stap 1: Beheer via portal
Voor het gebruik van de App is een VoIP account nodig. Deze kunt u gratis aanmaken bij ons in de portal: https://portal.maxitel.nl/ Wanneer ingelogd, gaat u naar "Beheer Centrale", en vervolgens naar "Mobiele App"

Stap 2: Aanvragen SIP account
Hier kunt u een gratis account aanmaken door op de knop "Nieuw gratis VoIP App Account" te klikken. In de pop-up kunt u kiezen met welk vast nummer u met dit account uit wilt bellen. Dit is overigens later ook nog aan te passen

Stap 3: Installeren App op toestel
Ondertussen kan alvast de App gedownload en geïnstalleerd worden. Op dezelfde pagina in de portal staat de linkjes naar de App in de 2 app stores. Eventueel kunt u de App ook vinden door te zoeken op MTSIP in de store.

Stap 3: SIP account installeren op toestel
Nadat het SIP account is aangemaakt (dit kan tot 15 minuten duren nadat u het heeft aangevraagd) heeft u in het portal de functie 'Beheer', op deze pagina ziet u een QR code. Wanneer u de App opent ziet u de mogelijkheid om een User en Pass in te vullen en daar onder een logo van een QR code. Wanneer u drukt op de logo van het QR code zal de Camera geopend worden.