085 nummer aanvragen

Wat is een 085-nummer

085-nummers hebben een landelijke uitstraling. Waar voor normale netnummers de beperking bestaat dat deze in de regio van het nummer moet worden gebruikt, geldt deze beperking voor 085 nummers niet en deze zijn dus niet regio gebonden.

Het is vooral handig voor bedrijven of instellingen die landelijk opereren. Denk bijvoorbeeld aan de zakelijke dienstverlening of een energiebedrijf, het formaat van bedrijf maakt niet uit, dus klein of groot ieder bedrijf kan een 085nummer hebben. Voor 085 nummers geldt nog wel steeds dat de gebruiker een adres in Nederland moet hebben en het nummer de meeste tijd van het jaar binnen Nederland wordt gebruikt. Als uw bedrijf verhuist binnen Nederland kunt u het nummer gewoon meenemen, en hoeft u geen nieuw nummer aan te schaffen.

085 nummer aanvragen

085 nummers zijn per stuk aan te vragen bij ons, maar ook per 10, 100 of 1000. Hier hoeft bij ACM geen aanvraag voor gedaan te worden, wij hebben ze gewoon op voorraad. De kosten van een 085 nummer zijn bij ons gelijk aan die van een regionaal nummer. Voor de beller zijn de kosten ook hetzelfde als wanneer deze naar een regionaal nummer belt. Het nummer is zowel nationaal als internationaal bereikbaar. 

Kosten 085 nummer

085 nummers kosten bij ons hetzelfde als geografische nummers (bijvoorbeeld 020 of 070 nummers) en voor de beller zijn de kosten ook gelijk aan het bellen naar 'normale' vaste telefoonnummers. 

Als u een 085 nummer wilt aanvragen, neem dan contact met ons op! Wij adviseren u graag en kunnen dit zeer snel uitleveren. U kunt het makkelijk beheren in ons portal om uit te laten komen op uw VoIP toestellen of het direct laten doorschakelen naar bijvoorbeeld een mobiel nummer.

Voor wie is een 085 nummer

  • Iedereen die een landelijke uitstraling wil hebben of landelijk bereikbaar wil zijn
  • Bedrijven met meerdere locaties
  • Helpdesken of klantenservice
  • Directe nummers voor medewerkers

Meer weten?

Top