Onze API en Webhook mogelijkheden

Snel en makkelijk koppelen
API en webhook

API

Via onze (rest) API kunt u gemakkelijk koppelen met ons platform. Via de API zijn alle instellingen te beheren en u kunt geautomatiseerd informatie uitwisselen.

Overzicht API functies

Een overzicht van alle API functies is te vinden op ons klantenportal. Wilt u vooraf even kijken welke API functies wij hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend een account aanmaken.

Automatiseer door middel van webhooks

Door middel van webhooks kunnen wij uw applicatie op de hoogte stellen als er een wijziging is aan uw telefoon gesprek. U moet dan denken aan de verschillende statussen van een telefoongesprek.

INVITE, het allereerste moment dat het gesprek binnenkomt op ons platform. Tijdens deze status kunt u aangeven welke naam er moet worden gegeven aan het gesprek (adresboek-lookup). RINGING, wanneer het gesprek overgaat bij een telefoontoestel. ANSWER, wanneer het gesprek is aangenomen, inclusief de extensie welke het gesprek heeft aangenomen. HANGUP, wanneer het gesprek is opgehangen.

Via ons portal kunt u dit gemakkelijk inregelen.

Ontvang notificaties bij inkomende gesprekken

Met webhooks en in combinatie met onze SelectDial Applicatie kunt u gemakkelijk op de hoogte worden gehouden van de status van inkomende gesprekken. Via ons portal kunt u instellen van welke nummers u notificaties wilt ontvangen op bijvoorbeeld de SelectDial Applicatie.

Inkomende oproep notificatie Inkomende oproep aangenomen
U kunt als klant direct aan de slag, via het portal kunt u de API's benaderen en de webhooks instellen.

Meer weten?

Top