Gratis M2M simkaart aanvragen

Verbind jouw bedrijfskritische apparaten en sensoren

Voor veel toepassingen is het van belang dat deze altijd bereikbaar zijn en blijven. Denk hierbij aan persoonsbeveiliging, alarmsystemen of sensoren in het land welke belangrijk zijn voor het bewaken van bijvoorbeeld het waterniveau. Deze apparaten, sensoren en overige machines moeten altijd werken, ook bij uitval of dekkingsproblemen bij één van de mobiele providers.

De M2M blend simkaart van MaxiTEL lost uitval en dekkingsproblemen op door altijd te verbinden op het sterkste netwerk en bij uitval automatisch over te schakelen naar een ander beschikbaar netwerk. Dit type sensoren en apparaten noemen we ook wel het 'Internet of Things', maar dit hoeft niet per se het internet te zijn. MaxiTEL kan uw bedrijfskritische apparaten ook verbinden in een geïsoleerd netwerk of Private VPN verbinding.

Ontvang gratis een proef simkaart

200Mb verbruik

100Mb verbruik per maand beschikbaar

Verloopt automatisch

Verloopt automatisch na twee maanden

Geen kleine letters

Geen verplichtingen, geen kleine letters

Altijd de juiste IoT techniek beschikbaar

2G 3G en 4G techniek

2G / 3G / 4G LTE

LTE-M techniek

LTE-M Cat-M1

NB-IOT techniek

Nb-IoT (NarrowBand)

Belangrijke functies

Betrouwbaarheid

Altijd verbonden

De simkaarten van MaxiTEL bieden wereldwijd ondersteuning op minimaal twee verschillende netwerken, waarbij je in de meeste landen zelfs met alle netwerken kunt verbinden voor optimale dekking en werking.

Beveiligd

Beveiligd verbonden

Internet is niet noodzakelijk voor de werking. Zo kan het verkeer van de simkaarten direct via een beveiligde VPN afgeleverd worden op een router naar keuze. Handig voor als u lokaal gemakkelijk bij uw apparaten wilt komen zonder het risico van open poorten of publieke IP-adressen.

Toekomstbestendig

Toekomstbestendig

De simkaart is nu al geschikt voor alle bestaande technieken van 2G tot en met 5G. Maar ook voor energiezuinige technieken zoals LTE-M en Narrowband-IoT is de simkaart nu al in te zetten. Onze simkaarten zijn toekomstbestendig voor nieuwe technieken in de toekomst.

Overtuigd om te beginnen met testen?


U ontvangt twee maanden lang 100Mb per maand. Heeft u tijdens het testen net even meer nodig? Neem dan contact met ons op. Of lees nog even verder voor meer informatie. Er is ook meer informatie beschikbaar over M2M diensten op onze website

Kantoren verbonden

Verbindingsmogelijkheden

  • (Open) internet
  • Private VPN verbinding
  • Datacenter patch
  • MPLS verbinding
  • Directe verbinding via ADSL/VDSL/Glasvezel

Geen contracttermijn

U kunt per maand het aantal abonnementen opschalen, maar ook afschalen. Als bepaalde M2M abonnementen niet meer gebruikt worden, kunt u deze gemakkelijk deactiveren en opzeggen. Dit kan gewoon maandelijks en dus zonder lang aan een contract vast te zitten. Geen onnodige kosten dus!

Abonnement toch weer nodig? Geen probleem, (dezelfde) simkaarten kunnen gewoon weer geactiveerd worden, daarmee is deze oplossing bijzonder geschikt voor apparaten welke tijdelijk ingezet worden.

Wereldwijde dekking

Onze bundels zijn actief in de EU, maar onze simkaarten hebben wereldwijde dekking. Overal ter wereld hebben de simkaarten toegang tot meerdere netwerk operators per land.

Sommige landen staan het permanent roamen niet toe in hun wetgeving. Door gebruik te maken van onze multi-imsi simkaart kiest de simkaart een lokale imsi waardoor er aan de wetgeving wordt voldaan. Deze multi-imsi simkaart wordt standaard geleverd en kan dus gelijk worden gebruikt.

Geschikt voor uw IoT project

Door gebruik te maken van alle beschikbare technieken, flexibel beheerportal en talloze manieren van verbinden naar uw apparaat, kan MaxiTEL u helpen met elk IoT project. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem met ons contact op voor meer informatie.

Over MaxiTEL


MaxiTEL is direct verbonden met de mobiele core van de diverse providers, waardoor er volledige controle is over de data vanaf het verlaten van uw apparaat tot aan het afleveren op uw netwerk of verbinding. Aanvullend is MaxiTEL ISO27001 (Informatiebeveiliging) en ISO9001 gecertificeerd zodat deze processen geborgd zijn en worden gecontroleerd.

Lees op onze website meer over onze M2M diensten

Top